release the power of sound

Kr 1,269.00

Beställ

AQUA+

Upplev skillnaden med 32-bitars HD-ljud i lurarna. AQUA+ introducerar en ny definition för trådlöst ljud med 32-bit / 384kHz avkodning.

HiFi ljud och trådlös anslutning anses vara två ingredienser för en ultimat ljudupplevelsen. Men tekniska begränsningar har under lång tid medfört att man förlorar ljudkvalité när man väljer trådlöst.

Inte nu längre, med AQUA+ kan du få båda!

Det här gör AQUA+

AQUA+ erbjuder imponerande ljudkvalitet samtidigt som du kan frikoppla dig från musikanläggningen. Framtiden för musiklyssning är trådlös och du kan fortsätta använda dina favorithörlurar tillsammans med AQUA+!

 

Gör dina favorit- hörlurar trådlösa

 

Förstärker ljudet för HiFi kvalité

32-bit/384kHz

Kompatibel

Windows / iOS & Mac / Android

Så här fungerar AQUA+

Traditionell design för trådlöst ljud.

16-bit

AQUA+ design för  high quality trådlöst ljud

16-bit

High Quality SRC

32-bit/384kHz Hifi DAC

32-bit

Inbyggd förstärkare

Bluetooth v 4.2

CSR64215 med stöd för aptX, aptX LL, AAC & SBC audio codec

SRC DSP

High Quality Sample Rate Conversation, SRC, chipset som överför högupplösta original signalen till DAC (Digital-to-Analog Converter)

DAC + AMP

Ultra High Resolution DAC (32bit/384kHz) baserat på Cirrus Logic, en av världens bästa leverantörer av audio lösningar. Med låg energiförbrukning och högsta audio prestanda för dina favorithörlurar (stöd för 300 Ohm)

Skillnaden

High Quality Sample Rate Conversation

Från 24-bitar klassas ljud som "högupplöst". AQUA+ tar ytterligare ett steg för att komma närmre originalet med 32-bitars Sample Rate Conversation, SRC.

SRC fungerar enligt skissen ovan, processen gör om en lägre upplöst signal till högupplöst och mer exakt överenstämmande med den ursprungliga analoga signalen.  Tack vare att mindre information går förlorat i processen kan HiFi DACen samla in mer exakt data för att återskapa och spela upp i samma ordning och nivåer som de spelades in i och att återge originalljudet så exakt som möjligt.

Lätt att använda

Play/Pause : Kort tryck

Nästa låt : 2 korta tryck

Föregående : 3 korta tryck

45 x 45 x 12 mm

Bluetooth v 4.2

32bit /384k DAC

64-stegs volymkontroll

25 g fjäderlätt

8 h batteritid

Trådlös laddning

Trådlös laddning

Release the power of sound!